CELTIA PREST srl  

Adresa

str.Nucului nr.35, Reghin map

Site web

http://www.celtia.ro/

E-mail

la început

EQUUS srl curelar - marochiner

EQUUS srl
Adresa

str. Zorilor nr. 2, Reghin map

Site web

http://curelebarta.blogspot.com/

E-mail

Un cadou perfect pentru cei dragi! Curelele de barbati trebuie sa fie cat mai comode si sa accentueze personalitatea purtatorului. Curelele barbatesti negre accentueaza talia dar nu trebuie neglijate nici curelele barbatesti ciocolatii, cu aspect de vechi. Cataramele sunt foarte importante. Ele dau tot farmecul si scot in evidenta atat modelul curelei, cat si talia. Produsele comandate se livreaza si prin curier rapid cu ramburs la primirea coletului.

la început

Haszan Autoservice srl tinichigerie auto

Haszan Autoservice srl
Adresa

Str. Dealului nr.22 Reghin map

Site web

http://hasszanautoservice.blogspot.com

E-mail

Executam reparatii de tinichigerie auto pentru orice tip de avarie, cu un timp rapid de reparatie. Unitatea este dotata cu echipamente pentru reparatiile la structura metalica a autovehiculelor, iar operatiunile de tinichigerie auto sunt realizate cu o experienta vasta in domeniu.

la început

LAROM IMPEX srl Fabricarea de ciorapi și șosete

LAROM IMPEX srl
Adresa

str.Morii nr. 25, Reghin map

Site web

http://www.larom.ro/

E-mail

Fondată în 1992, Fabrica de ciorapi "Larom" a fost încă de la deschidere una dintre cele mai moderne fabrici de ciorapi și șosete din țară, având în dotare utilaje computerizate de ultimă generație. Societatea noastră are ca preocupare majoră satisfacerea tuturor cerințelor clienților săi. Vă prezentăm gama noastră de articole pe care le producem până în acest moment, urmând ca noi să vă anunțăm permanent noile articole ce se vor produce în viitor.

la început

LOROPAR FOODERS srl creşterea animalelor şi producerea furajelor combinate

LOROPAR FOODERS srl
Adresa

str. Castanelor nr.7, Reghin map

Site web

http://loroparfooders.blogspot.ro/

E-mail

Producţia de furaje combinate dispune de utilaje şi aparatură de ultimă oră, care permit fabricarea de furaje pentru toate categoriile de animale crescute în fermele proprii. Se obţine un furaj sub formă de făinuri, extrem de important pentru nutriţia adecvată.

la început

Movi Servcom srl restaurant şi cazare

Movi Servcom srl
Adresa

str. Pandurilor nr.117, Reghin map

Site web

http://laizvor.blogspot.ro/

E-mail

Situata in partea de nord a orasului, usor accesibila, la numai 15 minute de centrul istoric al Reghinului, Pensiunea ofera oaspetilor sai conditii deosebite si servicii de calitate intr-o ambianta intima aparte.Pensiunea dispune de camere duble, triple si family foarte confortabile si bine utilate, un restaurant elegant cu meniuri traditionale, bar de zi, terasa in aer liber si parcare proprie.

la început

PAM srl brutărie

PAM srl
Adresa

str. Garii nr.77, Reghin map

E-mail

la început